header default

Een interieuradvies op maat bij Chique & Sjofel

Persoonlijke kennismaking bij u thuis

We maken een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij u thuis, want juist het persoonlijke contact zorgt ervoor dat ik een goed beeld kan vormen van de bewoners en hun woonwensen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik neem een fototoestel en een meetlint mee om uw situatie zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen. We zullen het onder andere hebben over meubels, materialen, verlichting, gordijnen, kleuren van muren en uiteraard uw budget. Ter inspiratie neem ik kleurenwaaiers en voorbeelden van stoffen mee.

Vervolgens zal ik een toelichting geven op mijn werkwijze en welke mogelijkheden er zoal zijn. En wellicht kan ik al een aantal van uw vragen beantwoorden.

De volgende stap is het opstellen van een plan van aanpak met de bijbehorende offerte.

 

Diverse mogelijkheden vervolgtraject

INTERIEURADVIES

Op basis van de op maat gemaakte tekeningen, uw wensen en voorkeuren, stel ik een compleet interieuradvies samen. Dit plan betreft, afhankelijk van de afspraken, onder andere de meubels, stoffen, kleuren en verlichting.

SHOPPEN MET GERMAINE

We gaan samen shoppen door een bezoek te brengen aan showrooms van fabrikanten, groothandel en wooncentra, waartoe u anders als particulier geen toegang krijgt. Hier kunt u ervaren hoe bepaalde stoffen voelen, hoe een bepaalde kleur over komt en kunt u meteen bepaalde combinaties van meubels & accessoires zien en eventueel uittesten. In de wooncentra zijn ook andere specialisten aanwezig, die u alles kunnen vertellen over hout, vloeren, behangsoorten en nog veel meer. We maken daar een gezellig dagje uit van!

PERSONAL SHOPPING

Ik ga voor u op pad en op zoek naar alle benodigdheden (meubels, verf, behang, verlichting, gordijnen etc). Ik ben uw ‘personal shopper'.

AFSTYLEN

Hierbij maak ik het hele beeld, dat wij samen hebben bedacht, compleet met accessoires.

TURN KEY

De gedachte hierbij is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. U geeft mij de sleutel en ik neem het volledige project onder mijn hoede. Van plan tot levering. Als alles gereed is, overhandig ik u de sleutel van uw 'nieuwe' thuis. U hoeft zelf alleen nog maar de sleutel om te draaien (turn key).

 

Afspraak inplannen?

 

 

Geen stress

Meubels kiezen, kleuren uitzoeken, stijlen combineren: met Germaine wordt het ontspannen en leuk!

Exclusieve showrooms

Via Germaine krijgt u toegang tot showrooms van fabrikanten en groothandel, die voor particulieren niet toegankelijk zijn.

Stijlen combineren

Je leeft vaak met meerdere mensen in je huis. Dan is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Germaine kan feilloos diverse stijlen combineren.

Tekening in 2D of 3D

Plsttegrond

Stoffen

Stoffen2

Kleuren

Kleurenpalet