header default

Even voorstellen: Germaine van Chique & Sjofel

Hallo, ik ben Germaine Grootveld en ik heb een passie voor het stylen van huizen. Dit zat er al heel vroeg in. Al zo lang ik me kan herinneren, ben ik creatief bezig geweest en dit resulteerde in het winnen van diverse prijzen. Het was dan ook een logische stap om jaren later mijn passie voor mooie creaties om te zetten in mijn werk: interieurdesigner.

De naam Chique & Sjofel stamt uit mijn jeugd. Opgegroeid in de Pijp in Amsterdam, ben ik bekend met de uitspraak “jij bent chique & sjofel”. Sjofel staat voor mij voor toegankelijkheid. Hoe chique een interieur ook is, ik zoek altijd naar die toegankelijkheid waardoor er een mooie mix onstaat die je het gevoel geeft echt ‘thuis’ te zijn in je eigen huis.

Van klassiek tot modern, van retro tot landelijk, van meubels tot verlichting, u kunt bij mij voor alles terecht. Met mijn jarenlange ervaring en  zorgvuldig opgebouwde connecties met leveranciers in iedere stijl, kunt u ervan uitgaan dat uw huis in vertrouwde handen is.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in uw huis?

 

Zullen we een afspraak maken?

 

 

Germaine web

Persoonlijke benadering

Het persoonlijke contact met de klant is één van de succesfactoren in mijn aanpak.

Creativiteit

Er komt nogal wat kijken bij het inrichten van je huis. Dan is het heel prettig als er iemand met een frisse, creatieve blik naar je interieur kijkt. Dat ben ik.

Jarenlange ervaring

Zolang ik me kan herinneren, heb ik interieuradviezen gegeven. Ik heb veel projecten gedaan: van grote landhuizen, luxe appartementen tot zelfs woonboten.